Arbocatalogus Afvalbranche

Dé arbostandaard voor alle bedrijven in de afvalsector!
19 januari 2022, 09:14 uur
Achtergrondinformatie

Jaarcongres

Printvriendelijke versieAls e-mail versturenPDF document

Thema 2022: Agressie en Geweld

Agressie en geweld is een steeds groter maatschappelijk vraagstuk. De maatschappij verhardt en de lontjes lijken steeds korter. Ook de afvalbranche heeft hiermee te maken. Intern, tussen collega’s, maar ook extern, bijvoorbeeld in het verkeer. Agressie en geweld kan leiden tot stress en op de lange duur tot gezondheidsproblemen. Fysieke agressie kan ook resulteren in lichamelijk letsel.

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche organiseert op 14 juni 2022 haar jaarcongres met als thema ‘Agressie en Geweld’. Het doel is leidinggevenden en KAM-specialisten tools aan te reiken hoe om te gaan met agressie en geweld binnen de eigen organisatie. Tools waarmee ze met hun eigen medewerkers en collega’s direct aan de slag kunnen gaan.

We verwachten elkaar tegen die tijd weer in het echt kunnen ontmoeten. Daar maken we tijdens het congres veel tijd voor. Een groot deel van het programma vindt op interactieve manier in groepen plaats. De locatie beschikt over voldoende ruimte om afstand tot elkaar te kunnen houden.

Programma

Download het programma voor meer informatie.

Locatie

Het congres vindt in de middag plaats bij Van der Valk in Zaltbommel.

Aanmelden

Aanmelden voor het jaarcongres is mogelijk via het online inschrijfformulier op deze website. We gaan ervan uit dat u gebruik maakt van de lunch. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u dat aangeven bij 'opmerkingen'. Daar kunt u ook eventuele dieetwensen kenbaar maken. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 31 mei. Een week voorafgaand aan het congres ontvangen deelnemers een bevestiging.

Deelname

Het jaarcongres is bedoeld voor de achterbannen van de partijen binnen de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche: FNV Overheid, CNV Overheid & Publieke Diensten, vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC), werkgeversvereniging WENB, BRBS Recycling, BVOR, NVRD en Vereniging Afvalbedrijven.

Coronabeleid

We volgen de coronamaatregelen. Deelnemers zijn van harte welkom op vertoon van hun identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code (op print of op telefoon). De locatie beschikt over voldoende ruimte om afstand tot elkaar te kunnen houden.

 

Informatie over het onderwerp in de Arbocatalogus Afvalbranche: